Hår som en rockstjärna

Älskar, rent av dyrkar, du rockmusik ska det synas på utsidan. Då ingår det att ha rätt frisyr och hitta den stil som passar dig och din rockmusiksmak.

Pudelrockare

Om du älskar rocken från 80-talet så minns du pudelrockarnas frisyrer från den tiden. Det skulle vara stora frisyrer med många små, små lockar. Håret ska gärna sluta vid axlarna eller strax nedanför. Det är en unisexfrilla som passar alla rockare. Om du vill testa den här frisyrer behöver du permanenta håret och det rekommenderar få frisörer. Permanenta lockar sliter väldigt mycket på håret och har du normalt rakt hår kommer det att se konstigt ut när du får en utväxt med rakt hår.

Metal och hårdrock

Metal- och hårdrocksfans satsar på långt, rakt hår. Med rätt längd kan du svinga håret och headbanga på nästa konsert. Har du just nu kort hår kan du införskaffa extensions som ger dig långt hår på en gång. Extensions kräver lite omvårdad. Speciellt efter en hårsvingande konsert, med rätt redskap hemma kan du snabbt borsta ur löshåret och slippa tovor nästa gång du ska sätta in det. Även om du har naturligt långt hår behöver du bra redskap och produkter för att det ska behålla sin glans och lyster.

Gotare

För dem som gillar dödsmetal och lutar mot det mer gotiska hållet är långt hår fortfarande normen. Plus att du helst ska ha svart eller kraftigt färgat hår såsom blått, rött, grönt eller till och med rosa. Om du planerar på att färga håret en mer extrem färg rekommenderar vi att du vänder dig till en salong. Kraftiga färger kan lätt bli ojämnt fördelade och flammiga om du inte har de rätta produkterna. Är du mörkhårig behöver du även bleka håret innan du kan få en starkare färg och blekning är något du aldrig ska leka med i hemmet eftersom det sliter så mycket på håret.