Ordna till frisyren innan konsertbesöket

hairstyles-lifestyle

En konsert kan innebära dansande och till och med headbangande, men det behöver inte betyda att frisyren ska bli förstörd. Oavsett om du har kort eller långt hår så går det att ordna till och styla på ett snyggt sätt utan att vilda rörelser rör till det på ett negativt sätt. Tvärtom! Lite fläkt och vind kan i många fall höja frisyren.

Produkter och tillvägagångssätt

För att hitta en frisyr som passar dig och ditt konsertbesök behöver du ta reda på vad du har för hårkvalité och huvudform. Kanske ska du ta fram en ny bena, klippa en särskild lugg, eller raka av allt helt och hållet?

Om du bestämmer dig för att behålla håret kommer du att behöva lära dig hur du ska styla det. Här behöver du produkter som passar ditt hår och den stil du valt, men också de aktiviteter du ska utföra. Om du vill kunna headbanga måste du ju välja produkter som uppskattar rörelse och som inte är för tunga!

Om du däremot bestämmer dig för att raka av håret eller klippa det riktigt kort behöver du särskilda verktyg. Här är en trimmer eller en rakhyvel bra förslag.

Fundera på vad du behöver för den frisyren du valt, beställ online, och skaffa den ultimata konsertupplevelsen redan idag.